MODUL ÎN CARE FACEM CURĂȚENIE ESTE ÎN SCHIMBARE
ÎȚI PREZENTĂM KOBOLD VK200 – SISTEMUL SUPREM DE ÎNGRIJIRE A CASEI TALE

În cadrul Vorwerk pasiunea pentru crearea produselor inovatoare se întinde pe o durată de 130 de ani, ceea ce înseamnă că produsele noastre sunt excelente din punct de vedere tehnic, însă sunt și ușor de utilizat. Experimentează și tu Kobold VK200 și află singur(ă).
kobold

KOBOLD VK200
SISTEM DE CURĂȚARE

Agil, puternic și ușor de utilizat
kobold

KOBOLD VC100
ASPIRATOR DE MÂNĂ

Pentru curățenia de zi cu zi
kobold
kobold

Sisteme de curățare remarcabile

Kobold VK200 este sistemul suprem de îngrijire a întregii case. Kobold VK200 poate curăța aproape orice suprafață din casa ta, combinând o tehnologie inovatoare de curățare cu o varietate de accesorii pentru curățat ușor de folosit. Fie că vrei să cureți în profunzime covoarele, să le dai un nou suflu pardoselilor sau pur și simplu vrei un aspirator care le face pe toate, Kobold VK200 îți va asigura cea mai bună curățare, de fiecare dată.

Ai nevoie de ajutor pentru a decide care variantă ți se potrivește cel mai bine? Echipa noastră de Suport clienți îți stă la dispoziție pentru a te ajuta să îl găsești pe cel mai bun pentru tine.

Ai nevoie de mai multe informații? Explorează site-ul nostru sau programează o demonstrație cu unul dintre Consultanții noștri și privește-l pe Kobold VK200 la treabă din confortul casei tale.
Free shipping for orders over £80 / €130.
Secure payment
kobold
Contactează-ne pentru a te programa la o demonstrație gratuită.
Participă la DEMO și află cum poți deveni Consultant.
Suntem întotdeauna bucuroși să te ajutăm
Luni – vineri 09:00 – 17:00
Contactează-ne

Social media

Kobold
kobold
Produsele noastre au impresionat milioane de familii timp de mai bine de 130 de ani, mulțumită tehnologiei inovatoare și a duratei fabuloase de viață.
kobold
kobold
kobold
kobold
kobold
kobold