ÎȚI FACEM VIAȚA DE ZI CU ZI MAI UȘOARĂ

Suntem Vorwerk și suntem aici pentru a vă face viața mai ușoară, mai simplă și mai plăcută. Cum? Prin crearea de sisteme de curățare de înaltă calitate, care sunt o plăcere de utilizat, funcționează extraordinar și te ajută să economisești timp. Facem acest lucru de mai bine de 135 de ani.

Suntem o afacere germană de familie, și, deși este posibil să nu fi auzit de noi, restul lumii ne cunoaște. La nivel global produsele noastre sunt vândute în peste 79 de țări. La nivel european, una din două gospodării deține un produs Vorwerk.

După cum vă așteptați de la un producător german, produsele noastre performante și de înaltă calitate combină simplitatea, eficiența și măiestria cu elementele ingineriei de precizie. Rezultatele vorbesc de la sine prin marca noastră Kobold® și nu numai.

KOBOLD

Gama noastră Kobold este un exemplul perfect pentru „traiul curat”. Gândiți-vă la puterea, proiectarea verticală, frumusețea, portabilitatea acestor aspiratoare care se adaptează automat la suprafața pe care o cureți. Sau gândește-te la robotul nostru inteligent ce muncește din greu, în timp ce tu poți sta cu picioarele ridicate. Și nu în ultimul rând, sistemul nostru 3-în-1 super-rapid de curățare a ferestrelor.
Free shipping for orders over £80 / €130.
Secure payment
kobold
Contactează-ne pentru a te programa la o demonstrație gratuită.
Participă la DEMO și află cum poți deveni Consultant.
Suntem întotdeauna bucuroși să te ajutăm
Luni – vineri 09:00 – 17:00
Contactează-ne

Social media

Kobold
kobold
Produsele noastre au impresionat milioane de familii timp de mai bine de 130 de ani, mulțumită tehnologiei inovatoare și a duratei fabuloase de viață.
kobold
kobold
kobold
kobold
kobold
kobold